Betia lui Chiriches si impactul emotinal asupra bravului popor roman

Ca sa continuam lista intamplarilor incredibile avem mai multe stiri:

Obama e negru

Eu am dat zapada de dimineata de pe masina si acum imi este somn

Basescu a dormit aseara cu ochii inchisi

Eu am sforait, din nou

Amicul meu Ionut nu vede bine si si-a pus ochelari

In plus, EXCLUSIVITATE : suntem 100% siguri ca si Papa s-a basit in cursul zilei de ieri

SOC!!!!!!

Am deschis de dimineata o pagina de internet a unuia dintre ziarele noastre de sport si am vazut ca s-a intamplat o mare catastrofa. Ba, de proportii incredibile! Auzi, tu, Vlad Chiriches s-a imbatat! Incredibil! Adica baiatul ala pe care mai aveam putin si-l puneam pe drapel dupa transferul in Anglia si-a permis nesimtirea de a se imbata? Nu se poate!

Pai inseamna ca e terminat, domne’! Pai mai stie asta fotbal? A jignit o tara intreaga. Pai cum ne stia pe noi Anglia (tara, nu vreo fatuca negricioasa care lucreaza pe acolo) linistiti, cu teama de Dumnezeu si hateri de bautura, aproape niste calugari. Sa vina nesimtitul asta sa strice imaginea pentru sute de romani cinstiti care tocmai ce au primit liber la munca, este strigator la cer. Mai mult, dupa ce la inceputul anului numitul Chiriches Vlad era drept exemplu de muncitor roman cuminte de catre autoincapacitatul ala de Ambasador al Romaniei in Marea Britanie, omul asta care reprezinta el organul abilitat al nostru in tara lor isi pierde orice credibilitate. Degeaba stie el engleza impecabil, degeaba explica el ca la noi nu se papa cal si nici nu se pune in salam. S-a terminat totul!

Groaza! Pai d-aia munceste ma, Simona Halep prin Australia? D-aia au aprins saracii astia becurile, ca sa vii tu si sa te imbeti ca porcul si sa ne creada astia un neam de betivi care beau acetona si spirt? Fereasca!

D-aia ma durea ma, fraiere, pe mine capul aseara, ca stiam ca o sa se termine lumea cu aceasta veste. Ce este de facut?

Cred ca primul pas ar fi sa mutam sediul BOR in redactiile GSP si ProSport. Mai mult, cerem ca Maruta si reporterii care au filmat intamplarea sa fie cancanizati si trecuti pe calendarul lu’ mamaia de la tara, ala de-l tine ea deasupra sobei ca sa stie sarbatorile cu cruce neagra sau rosie. Maruta, evident, va fi numit Preascarbosenia Sa ori Preajosnicia Sa. A cui? Se poate si S.A., avand in vedere ca este probabil singurul vertebrat care are sentimentul de respect de sine pe S.A.

Al doilea pas ar fi sa ne gandim la poporul asta umil, care nu a pus strop de alcool in gura de la Decebal si Traian incoace. Speriati de ce s-a intamplat dupa o noapte de betie intre cei doi, romanii au jurat ca vor fi treji si cu mintile limpezi pe vecie. Sa ne gandim asadar la bietii credinciosi care stau in carciumi pana dimineata si sunt obligati sa iasa de acolo pe 7 carari prefacandu-se doar ca sa nu rada strainii de noi si sa spuna ca noi nu stim sa ne distram. Recunoasteti, romani, ne prefacem ca bem de stingem pentru turism. Pai sa rada ei englezii de noi ca suntem niste domnisoare smiorcaite? In niciun caz, ca doar noi avem ciocolata ROM.

Ei bine, ajungem si la finalul acestei teze despre soborietatea poporului roman. Concluzionam ca domnii care au dat aceasta stire se ofticau masiv pe faptul ca domnul Chiriches are succes si si-au zis in sinea loc ca i-ar prinde bine omului o amenda din partea clubului pentru care este fotbaliator. De asemeni, concuzionam ca acesti domni, precum si cei care s-au inflamat auzind sitrea, considera ca a te imbata in asa hal incat sa nu mai poti merge este un semn de slabiciune. Domniile lor sunt experti in domeniu probabil si rad cu gura pana la urechi de cei care, sportivi fiind, nu au nevoie de foarte mult timp pentru a se imbata.

Pentru ca din seria presei de cacat si pentru ca Romania.

ImageImageImage Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook