Draga Ioana,

Ce ti-au facut, draga Ioana, astia? Te-au propus ministresa la Finante, adica un stress mai mic. Sa fie asta miscarea? Sa pui pe cineva mai tanar la un minister problematic ca sa te streseze mai putin?

Mie imi pare rau de tine si experienta ta foarte frumoasa. Ma, o zic sincer!

Ioana Petrescu, 34 de ani, consilier al primului ministru pe probleme fiscale, doctorat in Economie la Harvard University, licentiata in Economie si Matematica, absolventa a Wellesley College(SUA) si fost profesor asistent la Universitatea Maryland School of Public Policy. Asta stim noi despre tine. Lucruri frumoase, minunate! Ai o pregatire exceptionala intr-un loc in care nu se dau diplome pe pile. Stiu ca stii multe, dar…

Imagine

Dar cand te propune tocmai Victor Ponta pentru functia de Ministru al Finantelor spunand despre tine, nu ca esti capabila, ca esti un geniu, ca esti ceva ce nu a mai vazut tara asta in domeniul finantelor, ci ca esti “un suflet proaspat in Guvern”, ma trec fiorii.

Daca se intampla cumva sa ajunga randurile acestea sub ochii tai, o, tu, suflet proaspat, fugi! Fugi cat de tin picioarele si nu mai sta pe langa devoratorii astia de suflete. Esti la marginea mlastinii iar in mijlocul ei pare a fi o prajitura. Nu o lua, pentru ca oricum e murdara de noroi si nu ii vei mai simti gustul.

Sincer, imi doresc sa ii ai la mana cu ceva pe oamenii astia si sa te lase sa iti aplici cunostintele, doar ca imi e foarte greu sa cred.

Fugi!

Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook