Aer proaspat de nou

Am revenit dupa o pauza de mai bine de doua saptamani in postarile mele. Ce-i drept cu o durere enervanta de spate care ma va impiedica sa ma bucur cum se cuvine la marele meci de diseara, insa schimbat total si degraba chefuitoriu sa ma apuc de treaba.

Am schimbat aerul cu unul proaspat pe care il si anuntam intr-o postare mai veche. Face minuni. Cu tot Registrul Comertului, cu toate legile absurde de care trebuie sa tii cont atunci cand iti deschizi o afacere, cu toate zonele gri prin care trebuie sa treci ca antreprenor in Romania, ma simt de parca m-am nascut a doua oara. De data asta cu barba, stiind sa joc darts si cu mintea creata degraba varsatorie de idei. Mi-a placut expresia asta si o sa fac abuz de ea ;).

Mi-am deschis ATELIER in Fabrica. Suna a facut misto, nu? Nu e, doar s-a nimerit cum trebuie.

Nu spun ca pana acum am trait in bezna si deodata vad lumina, pentru ca experientele traite m-au adus in acest moment. Spun doar ca acum mama nu ma mai bate la cap sa ma apuc si eu de munca serioasa (mi-a zis o singura data in facultate si am tinut-o minte :) ). Am scos in sfarsit “opritorul” de pe mintea mea si pot sa fac lucrurile in felul meu. Fiecare dintre noi vrea asta, trebuie doar sa ai curaj si sa mirosi momentul in care te-ai copt si poti sta in picioare.

Nu mai intru in alte detalii siropoase despre norisorul pe care plutesc in voie si nu in deriva acum. Am vrut doar sa va impartasesc euforia mea. O sa ma tina mult timp, pentru ca am si public ;).

Acestea fiind scrise, nu-mi ramane decat sa va astept pe toti, rand pe rand sau in grupuri organizate si zgomotoase sa vizitati ATELIERUL din Fabrica oricand va cade bine la program. Eu voi fi aici lucrand de pe sezlong, dornic oricand de stat la taclale. Imagine

Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook