Captain America, a treia sansa

Am vazut sambata seara NOAH. Valeu cate dileme mi-a ridicat cu privire la locul de unde venim si mai ales oamenii din care ne tragem! Parca te si jenezi un pic sa pui problema cum iti vine. Nu sunt spoiler asa ca va las sa-l vedeti. E interesant si e 3D.

Nu am ratat nici 300:The Rise of an Empire. Mai bine il ratam, pentru ca pe Eva Green despuiata puteam sa o vad si in alte productii.

Cum lucrurile proaste (ma refer strict la 300) compenseaza altele bune care urmeaza, astept cu nerabdare doua filme. Primul ar fi HERCULES cu The Rock facand si el pana la urma un rol unde sa aiba nevoie si de muschi. Super trailerul, sper sa nu fie doar asta.

Al doilea este Captain America: The Winter Soldier. A treia sansa a capitanului pentru a ma convinge ca este un supererou ca la carte si nu doar un plangacios moralist care incearca in permanenta sa se adapteze vremurilor in care a ajuns. M-a exasperat in primul film dedicat (ma refer la cel din zilele noastre cu Chris Evans) personajului, m-a terminat de nervi in The Avengers, iar acum trailerul promite sa il faca si pe omul asta barbat.

Gand la gand cu dorinta asta a mea, pentru ca ma duc sa vad Captain America maine seara in avanpremiera oferita de Forum Film Romania .

Revin maine seara cu detalii, pana atunci bucurati-va de ziua asta frumoasa!

Imagine Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook