Urna care te transforma intr-un copac dupa ce mori

Da! A aparut pe piata o urna in care iti este pusa cenusa dupa ce ai fost incinerat, neaparat dupa ce ai murit (se intampla, asta e). Ei bine, urna asta are proprietatea de a te transforma intr-un copac. Ideea este una extrem de romantica oferind celor ramasi in urma ta ceva palpabil si frumos, un copac, in loc de o cutie in care pur si simplu te strici. Suna nasol, nu? No, personal, oricum as vrea sa evit aceasta situatie (atat asta cu muritul at si asta cu stricatul). 

Bun, urna! Este fix asta de mai jos.

biostuff

 

Asa! Ei bine, in urna asta draguta, biodegradabila, exista doua compartimente, unul sus, unde se afla samanta copacului si unul jos, unde sta cenusa. Cei care vand aceasta urna, Preventdisease.com , garanteaza faptul ca cenusa nu afecteaza negativ cresterea copacului, hranindu-l. Sa fie asa? Sa zicem.

Iata si o schema mai jos

heartpfbios-mb9

Logica nu este rea. In fiecare an se cheltuie sume imense pe inmormantari, cosgiuge, locuri de veci, cavouri si alte rahaturi. Cum spuneam mai sus, este destul de frumos sa stii ca vei deveni un copac, indiferent de ce s-a intampla cu sufletul tau dupa momentul ala naspa numit si moarte. 

Intrebarea mea este daca se apuca astia si taie vreun copac care are o urna la baza se cheama crima sau profanare de mormint? 

 

Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook