Prima Sfanta Vineri, in club Colectiv

Am fost, am ascultat, am dansat ( daca razi te pocnesc, oricine ai fi), adica am dat din cap, am baut si mi-am adus aminte de toata muzica hip hop ascultata in tinerete de mine si de colegoprietenul Ionut.

La un moment dat s-a incins si ceva battle dintr-asta (cum ar zice ardeleanu’) pe ale dansului out of nowhere.

E prima oara cand imi misc fundul pana in Colectiv, desi am amici care se ocupa de viata clubului si nu am ceva naspa de zis. Foarte misto sunetul, altfel Bean nu cred ca ar fi calcat pe acolo! Pe langa sunet, locul, facut intr-o hala a unei foste intreprinderi, arata ca antreprenorul roman se pricepe sa faca din rahat bici. Adica fain!

Cam asta a fost prima mea Sfanta Vineri din care aveti mai jos si cateva fotografii. Pornesc de pe acum in cautarea celei de-a doua vineri petrecute in dezmat ;).

colectiv 5 colectiv 2 colectiv 3

A…mai e ceva! Ca sa vedeti ca oamenii s-au distrat si le-a placut atat de tare ce s-a intamplat, uitati un baiat care a fost la baie in mare graba si a mai uitat de cate unele

20140927_000524 Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook