Comentezi?! Castigi un iPhone 6 pentru asta

De obicei nu primesti nimic in afara unei scatoalce, dar acum esti premiat daca ai comentat. Simplu, nu?

Hai sa ma si explic! Nu aveti cum sa nu fi auzit ca a aparut iPhone 6, insotit de iPhone 6 Plus si cu siguranta un spiridus va incearca rezistenta repetand in capul vostru mica idee de a incerca sa-l cumparati la un moment dat cand va fi mai ieftin. Legendele cu iPhone 6 la 2500 euro vor ramane doar legende, pentru ca preturile sunt intre 3500 si 3900 RON.

Revenind la spiridusul shopaholic de la mansarda, tot el spune ca ar fi gata sa infrunte si cele mai mari cozi daca ar fi nevoie.

Ca sa scurtez povestea si ca sa  nu iti mai rapesc din timpul pentru castigarea unui iPhone 6, trebuie sa spun ca iPhone 6 asta este mai aproape decat crezi. Daca aveai impresia ca va ajunge la noi in tara prin decembrie sau ca va trebui sa stai la mari cozi ( pentru ca, da, romanii au bani, mai ales pentru gadgeturi ), vestea buna este ca exista QuickMobile. Fara a cadea pe panta aiurelilor advertoriale, va spun ca cei de la QuickMobile au reusit deja sa livreze in tara terminalele precomandate , undeva la 1500, asteptandu-se ca pana la sfarsitul lui septembrie comanda sa se tripleze.

iPhone 6

Totul se intampla online, fara draci, fara umbrele si pelerine de ploaie, fara gardieni de la Scorseze batrani si nestiutori de om avid dupa iPhone6. Gasiti asadar noul produs al celor de la Apple accesand urmatorul link http://www.quickmobile.ro/iphone.

Personal, ma surprinde placut faptul ca cineva din Romania s-a miscat atat de repede cu aducerea iPhone 6! Suntem pe o harta intereanta a pietelor de desfacere pentru un brand important. Fireste, exista si uscaturi in padure (adica aia care nu au ce manca si care dau 3900 RON pe un telefon) , insa populatia din Romania arata semne de insanatosire economica. Paradoxal, as zice, in contextul in care pe net deja circula glumite cu sarbatorirea Craciunului un pic mai devreme, inainte de alegeri ;). Cei de la QuickMobile au facut cu siguranta un research riguros cu privire la importul de produse Apple, iar decizia de a aduce ultimul telefon al lor in Romania intr-un timp atat de scurt de la lansare arata semne frumoase. Imi frec mainile de multumire, pentru ca antreprenorul/bloggerul care sunt gaseste important interesul crescut pentru telecomunicatii. Cat despre QuickMobile, numai de bine! O palma barbateasca peste umar si multa bafta! Imi place curajul lor.

Gata, v-am tinut destul in suspans! Bun, ziceam de castigarea unui iPhone6 si era pe bune. Cum Chinezu o ia inaintea tuturor cu vestile astea, acelasi Chinezu ofera pe blogul lui acest premiu. M-am gandit ca nu-i strica nimanui sa se cunoasca mai devreme cu noul telefon, asa ca tot ce trebuie sa faceti pentru a-l castiga este sa comentati la articolul lui Chinezu din urmatorul link pana pe data de 9 octombrie:

http://cristianchinabirta.ro/2014/09/23/oglinda-oglinjoara-cine-va-avea-primul-iphone-din-tara/

iPhone QuickMobile

Nu uitati sa cititi bine articolul inainte pentru a sti despre ce trebuie sa comentati si, neaparat, nu uitati de data limita de 9 octombrie!

Totusi, daca sunteti impliniti deja din acest punct de vedere (daca aveti un terminal de care sunteti foarte multumiti ), impartasiti informatia si altora care cu siguranta ar fi mai mult decat fericiti sa va sune de pe noul lor iPhone6.

Enjoy!

Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook