Tabara pentru tatici…si cei mici de la Piua Camp

Am sa-mi explic impediat punctele alea de suspensie. Stim cu toti ca cei mici reactioneaza foarte bine la tabere. In ultimii 3 ani am tot avut parte de cate 500 de copii pe vara si i-am vazut cum se transforma, cum incep sa profite de ocazia de a gandi liber, de a descoperi orice. Avand aportul de psiholog al propriei sotii si determinarea colegilor mei din agentie, am zis ca nu ar fi o nebunie prea mare sa incercam sa facem o tabara cu un mult mai mare plus de valoare.

Voi, taticilor, adica tatilor de fete sau baieti, lucratori de zor de dimineata pana seara prin companii proprii sau nu, aveti timp pentru piticii de acasa? Stiu, incercati din rasputeri sa va faceti, iar pentru asta sotiile voastre va iarta faptul ca sunteti voi cei care ii invatati pe micuti sa faca nefacute (cel putin asta fac eu cu nepotii mei).

In marea majoritate a cazurilor mamele sunt cele care stau dupa cei mici. Stau dupa ei la gradinita, la scoala, la balet, la karate, la catarat, la pipan, la chitara, la orice s-a mai inventat pentru ocuparea timpului liber dar si pentru dezvoltarea personala a micutilor. A venit vremea pentru momentele alea ridicate in slavi atat de tare de americani si filmele lor, a venit momentul pentru 3 zile de petrecut cu tata. Americanii i-ar spune “quality time with your dad”.

Tabara are loc in perioada 6-9 noiembrie si se desfasoara pe Transfagarasan, avand un program pus la punct impreuna cu psihologul nostru de serviciu, specializat in adolescenti si copii. De tatici nu avem, insa specialistul va sta de vorba cu ei in masura in care acestia au nevoie de ajutor :).

Am pus cele 3 puncte in titlu pentru ca tabara asta este destinata in primul rand taticilor pentru care 3 zile petrecute cu cel mic intr-o tabara de supravietuire s-ar putea sa insemne crearea unor amintiri extraordinare, dar si inceputul unei traditii de iesit impreuna timp de cate un weekend.

Ceilalti beneficiari ai taberei, copiii, stiu foarte bine cum sa se poarte in asemenea situatii, fiind pusi deseori in situatia de a-i invata ei pe tatici care este mersul intr-o tabara.

Asadar, draga cel de-al treilea beneficiar ( stii tu cine esti), ai grija sa-i trimiti in tabara, apoi suna la coafor, masaj si ce-ti mai doreste tie inimioara,  fa-ti o programare si relaxeaza-te un weekend intreg.

Detalii mai multe despre programul taberei si cum te poti inscrie gasesti accesand link-ul de mai jos

http://www.ateliergrup.ro/piuacamp/index.html

Piua Camp Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook