Maine, 23 octombrie, il voi cunoaste pe Felix Baumgartner

Chiar pe el! Nu este vreun superstar rock, dar este un tip foarte determinat pe care ma bucur ca voi avea ocazia sa-l cunosc.

Dupa cum scriam in cursul saptamanii trecute, pe 23 octombrie Felix Baumgartner vine in Romania pentru prima data pentru a participa si vorbi in cadrul conferinţei de leadership #BusinessOdyssey. Inca mai sunt deschise inscrierile momentan, insa nu cred ca mai dureaza foarte mult. Biletul, cum spuneam, este de 414 euro daca vii singur. Daca nu vii singur si mai aduci 4 colegi cu tine te costa vreo 342 euro/ pers. In fine, pana sa va decideti daca vreti sau nu sa-l ascultati/vedeti pe nenica asta si daca aveti banii necesari ( hai sa nu ignoram elefantul din incapere), eu va spun ca as fi dat bani pe un bilet, aia 414 euro, insa ce surpriza placuta a fost pe mine cand am primit astazi de la blogalinitiative.ro o invitatie VIP cica. Sa fie primit, zic!

Asadar, ma duc sa-l vad pe om in carne si oase ( una dintre cele mai ciudate expresii romanesti, sau poate ca pe vremuri oamenii aveau o vedere radiografica) miscand si vorbind despre minunea aia de salt de la 93 km. Sunt foarte curios sa aud ce mama naibii a fost in capul lui, ce mananca si …alte obiceiuri.

Ne auzim maine de la Stejarii Country Club, locul unde se intampla toata tarasenia.

felix Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook