Ce naiba este un “troll”?

Well, am ajuns si la acest subiect delicat prezent in vietile noastre.Expresia ati auzit-o si rasauzit-o peste tot, doar ca pana acum exista foarte putine definitii ale personajului. Da, in primul rand exista acel “troll” din mitologia scandinava, un personaj urat care se spune ca facea rau oamenilor. Explicatia s-ar putea sa se duca pana intr-acolo incat sa aiba si niscaiva bagat de coada religioasa, asa ca ma opresc. Ok, asta a fost prima utilizare a cuvantului.

Au aparut apoi exprimarile urbane de genul ” fata de troll” si chiar verbul “a trollui”. Wikipedia denumeste ca fiind “troll” un personaj care agita spiritele, cam ceva asemenator cu ce facem noi, revolutionarii de internet. Rusinos!

A aparut si obiceiul de “a trollui” poze sau filmari, iar de aici incepe sa devina amuzanta treaba. Sigur aveti prieteni, ca eu am, care s-au nascut pentru a trollui poze si filmulete. Ce inseamna? Adica ce face pustiul ala din filmarea de mai jos:

Bun, bun, bun! Acum stiu ca aveti poze cu voi fiind trolli in pozele altora, poze pe care va rog sa la impartasiti astfel incat sa ajungem la o definitie cum trebuie a acestui termen.

Studiul este necesar pentru a intelege ce cauta domnul Victor Ponta in vietile noastre. Am o definitie partiala acum , adica troll fiind ala care se stramba si capteaza toata atentia intr-o poza/situatie in care cineva incearca sa fie serios. Completari?

Cel mai tare troll intr-un filmulet sau intr-o poza primeste un tricou demn de un troll adevarat. Pictat manual de cineva talentat, nu de mine.

Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook