“Rock the Blues” pentru David, concert Blue Night Shadow

Daca nu aveti vreun plan facut pentru maine seara, va propun eu o modalitate de a combina mai multe chestii care fac bine la modul general. Toate chestiile astea multe se comprima exact in ce anuntam in titlu, concertul “Rock the Blues” al trupei Blue Night Shadow, un concert pe care membrii trupei au decis sa-l dedice lui David.

Sa le luam pe rand! Blue Night Shadow este una dintre singurele trupe de blues rock din Romania. Zic una dintre singurele pentru ca nu mai stiu de altii iar daca mai sunt, sunt underground. In fine, trupa tanara, pentru ca baietii sunt studenti, dar experimentata, pentru ca fac muzica inca de pe vremea gimnaziului. Au trecut in tot timpul asta prin cateva schimbari si au ajuns la varianta de formula care sper eu sa fie finala – Vlad (chitara electrica si voce), Crizu (tobe) si Edy (chitara bas). Da, sunt fanul lor numarul unu, doi sau trei, in fine, nu conteaza!  Genul muzical ales este foarte neasteptat si curajos pentru varsta lor, insa le iese din plin.

Care-i treaba cu David? Pai, David este un baietel care are nevoie de ajutor. Are o boala foarte grava pentru varsta lui, de trei ani, o boala care cere urgent un transplant de maduva. Intre timp, micutul este chinuit de o febra cu o temperatura constant ridicata, ajungand deseori la 40 de grade.

In conditiile acestea baietii din Blue Night Shadow au decis ca tot profitul concertului de maine seara sa mearga catre David. Chestiile bune despre care spuneam la inceput sunt evidente acum, nu? Ascultati muzica buna intr-un loc foarte fain (Journey Pub) si il ajutati si pe piticul de numai 3 ani sa se faca bine.

Asadar, maine, de la 20:00 ne vedem la un concert foarte misto, “Rock the Blues” cu Blue Night Shadow. Pentru David!

10659055_720131944730256_6410445281393224272_o Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook