Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?

Ma saturasem de intrebarea asta in copilarie si incepusem sa inventez raspunsuri pentru a vedea reactiile oamenilor. Totusi, fiecare intrebare ma punea un pic pe ganduri si incercam in mintea mea de copil sa creionez un plan de viitor. Ieri m-au intrebat colegii mei care pregatesc un program foarte misto pentru copii ce voiam eu sa devin cand eram mic. Inainte de a raspunde, m-am gandit sa pun si eu intrebarea asta altora, iar raspunsurile le veti vedea pe pagina #Exploratorilor ( asa se numeste proiectul, #Exploratorii).

Dupa atatea amanari, mi-am adus aminte ce voiam eu sa devin cand eram copil. Politist. Nu orice fel de politist, ci un soi de spion ( dar nu stiam eu ca asa-i zice) smecher care tese intrigi si le si descurca. Bine, imi si placea sa impart dreptatea atunci cand eram mic ( imi place si acum, dar dreptatea s-a cam schimbat fata de atunci) ba cu fratii mei mai mici, ba cu colegii, ba cu cei de la bloc. Dreptatea asta nu se impartea oricum, ci venea si cu pedepse, pentru ca am avut mereu norocul sa fiu mai mare decat ceilalti ( pe vremea aia faceam sport, nu beam bere). Da, bateam copii, nu pe toti copiii, dar pe cine facea rau :). Sotia mea ar spune ca ar vrea sa mai vorbim despre acest aspect si sa aprofundam putin subiectul.

In fine, politist. Pentru ca voiam sa fac bine si voiam sa-i pedepsesc pe raufacatori.

Visam sa am o centura de cowboy cu pistoale si ( nu stiu daca mama si tata mai tin minte) chiar umblam prin casa cu un cordon de capot legat de care prindeam pistoalele. Mai ieseam si in fata blocului asa. Anii au trecut, am renuntat sa mai dau la Academia de Politie vorbind mai mult decat trebuie la examenul medical ( oricum mi se luase) si politist nu am ajuns. In schimb mai fac pe paznicul din cand in cand, depinde de subiect.

_DSC0284Drept dovada a pasiunii mele arzatoare aveti in figura alaturata poza cu mine mazgalita tot de mine in perioada in care visul asta al meu era in plin avant.

Provocarea mea este sa incercati sa raspundeti si voi la doua intrebari:

Ce voiati sa deveniti atunci cand erati mici si de ce? 

Imi puteti raspunde comentand mai jos sau pe mail la dan.alex.olaru@gmail.com , atasand si o poza portret a voastra pentru a o aranja cum trebuie conform visului vostru urmand sa o gasiti impreuna cu raspunsul vostru pe pagina #Exploratorilor.

Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

1 Comment

georgiana

Hmmmm, este o ceata totala in capul meu. Sincer, chiar nu imi amintesc ce doream sa fiu. Stiu ca imi placeau stelele si culoarea albastra.

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook