Umor de calitate in Shaun the Sheep Movie

Ati auzit de Shaun the Sheep, nu? Este vorba despre personajul care da numele animatiei aparute in 2007 in Marea Britanie sub obladuirea BBC. Doua sezoane care totalizeaza 80 de episoade prezinta povestea mielului Shaun, personaj istet si descurcaret numai bun de servit drept exemplu celor mici ( dar de abia la final, dupa ce invata ceva din fiecare episod).

Interesant la Shaun the Sheep este ca foloseste tehnica stop-motion, toate personajele fiind facute din plastilina.

Din aceasta saptamana poate fi vizionat in cinematografe Shaun the Sheep Movie, distribuit in Romania de Forum Film. O aventura foarte amuzanta si desteapta ( ca tot sunt eu pasionat maxim de Marea Britanie). Eu l-am vazut deja marti seara impreuna cu specialistul meu in filme pentru copii. O tineti minte pe Daria, verisoara mea de 8 ani, pardon, aproape 9 ani ( asa m-a rugat sa spun). Mai jos aveti parerea ei despre film.

” Eu cu Dan am fost la cinema si am vazut filmul “Shaun the sheep”. Precizez ca el m-a invitat.

Mi-a placut acest film pentru ca are si parti vesele in care te distrezi si razi cu gura pana la urechi, dar are si parti serioase si triste. Eu sunt de parere ca toate filmele asa trebuie sa fie: sa aiba parti distractive care sa te faca sa te simti bine dar si parti putin mai triste cand adultii sunt pusi pe rele.
Personajul care mi-a placut cel mai mult a fost fermierul pentru ca iubea animalele si a facut tot posibilul sa le salveze. Desi isi pierduse memoria, el s-a vindecat datorita acestei iubiri pentru animale.
Recomand acest film oricarui copil pentru ca este un film cu animale, iar copiii iubesc animalele si il mai recomand si pentru ca este usor de urmarit.

Filmul nu are dialoguri intre personaje. Asta nu deranjeaza, din contra pare mai interesant si te poti concentra sa vezi mai bine tot ce se intampla. Unele filme au chiar prea multe dialoguri.
Eu as da acestui film nota 10.
Personajul care cred ca as putea sa fiu este fermierul pentru ca si eu iubesc animalele din tot sufletul.
Acest film mi-a placut mult!
Multumesc Dan!”

Nu ramaneti cu impresia ca este un film doar pentru copii! Pe mine m-a distrat tare de tot, iar glumele sunt dintre cele mai bune.

Pe langa asta, ia ascultati voi ce faina este melodia care serveste drept soundtrack.

Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook