The Romanians are coming, episodul 3

Da, imi place seria celor de la Channel 4! Cu semnul exclamarii chiar. Pe langa faptul ca bate orice telenovela la care ma uitam in copilarie obligat de faptul ca aveam un singur televizor in casa, dar si de pasiunea mamei mele pentru gen, “The Romanians are coming” are ceva in plus, realitate.

Episodul 3 ni-l arata din nou pe Alex, tipul care in episodul trecut isi pierde slujba din cauza unei beri…din cauza lui si a depresiei. Mai apar niste baieti noi in poveste impreuna cu povesti de succes ( daca le pot numi asa). Ale lor, nu ale altora.

Pe langa toate acestea, naratorul, voice-over-ul, Morgan Freeman-ul acestei serii, tot Alex ( dar nu cel de mai sus) ajunge in Marea Britanie si trage o concluzie care te va face sa iti inghiti toata ura rasista atunci cand iti va veni sa mai judeci pe cineva inainte de a-l cunoaste. Cand spun cineva ma refer la tigani.

Priveste si invata!

Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook