The Avengers – sneak peek

“Razbunatorii” ( ca asa se traduce la noi) revin pe ecranele cinematografelor din Romania incepand cu 24 aprilie, adica de vineri. De data asta au de furca mult cu un nou personaj care pare al naibii de greu de ucis/imobilizat/pacalit etc. Numele pârâtului este Ultron , dar chestiile astea le stiati deja.

Ce va mai pot spune eu este asa:

Ca Avengers: The Age of Ultron, impreuna cu Ant-Man ( care apare in iulie 2015) inseamna incheierea Fazei a Doua a Universului Cinematografic Marvel.

AP-08921_RCa actorii, si astia numai unul si unul, au si ei pareri legate de film. Robert Downey Jr., adica Iron Man/Tony Stark, spune ca „ce mi-a plăcut mult la acest scenariu a fost dezvoltarea relaţiilor complexe dintre Răzbunători. Mi-a plăcut, de exemplu, că Thor are o dispută cu mine şi că, până la urmă, trebuie să recunoască faptul că am dreptate”. Interesant, pentru ca din cate cred eu nici in viata reala a lui nu pare a accepta genul acesta de relatie.

Se si schimba “seful” in echipa. Fara figurile lui Iron Man sau dubioasa intelegere a lui Thor despre planeta noastra. De data asta Capitanul America preia fraiele, evident, cu acceptul lui Tony Stark :)

SKB1310_v002.1019„Tony consideră că cine face treaba cel mai bine ar trebui probabil să o facă şi chiar dacă Tony are multe calităţi, Căpitanul America are cea mai mare experienţă”, afirmă Robert Downey Jr. „Cu siguranţă el e cel care dă ordinele acum, dar nu e tipul de ierarhie în care el comandă şi oamenii trebuie să execute. E mai degrabă vorba despre momentul când bătălia porneşte şi este nevoie de o structură, iar Căpitanul America nu are nici o problemă în organizarea unei abordări în echipă”, explică Chris Evans/Captain America.

Dezvoltarea poveştii din film a adus o nouă provocare, producătorii trebuind să se asigure că toate evenimentele din filmele Marvel anterioare vor avea un rol în firul narativ şi în dinamica scenariului. „S-au întâmplat multe de la sfârşitul primului film «Răzbunătorii»”, spune producătorul Kevin Feige. „Am trecut prin toate filmele din Faza a Doua: casa lui Tony Stark nu mai este, el a aruncat RT-ul şi îşi reevaluează viaţa şi rolul său drept Omul de Oţel. Thor s-a reîntors în Asgard şi a hotărât că nu vrea să fie rege. El s-a întors pentru a se dedica protejării umanităţii, iar S.H.I.E.L.D. s-a destrămat în «Căpitanul America: Războinicul Iernii», după ce s-a aflat că vreme de mulţi ani a fost, de fapt, Hidra. Toate aceste evenimente au lăsat multe lucruri neterminate.”

„Vrem ca fiecare franciză şi fiecare dintre filme să fie autentic şi să aibă individualitate, fiind în acelaşi timp corelat cu ce s-ar putea întâmpla în următoarele două-trei filme. Am fost foarte norocoşi să găsim echilibrul între a duce lucrurile în direcţii noi, incluzând totodată momente care să păstreze toate francizele conectate, în afara filmelor cu Răzbunătorii”, spune şi producătorul executiv Louis D’Esposito.

Raspunzand parca la una din intrebarile mele legate de toate filmele cu supereroi, noul film puncteaza faptul ca Răzbunătorii sunt un fel de eroi ai lumii – nu doar ai Americii sau ai unei anumite regiuni, astfel că producatorii au căutat să aibă doar o parte din acţiune în New York, restul desfăşurându-se în toate colţurile lumii. „Am vrut să mergem în locaţii noi, care nu prea au fost văzute prea mult în filme, precum Seul în Coreea de Sud, în centrul oraşului Johannesburg din Africa de Sud sau în Valea Aosta din nordul Italiei”, completează producătorul executiv Jeremy Latcham.

Mie imi suna suficient de bine ce se intampla pana acum. Renuntam la America-buricul Pamantului, Ultron pare un tip al dracului rau, o revedem pe Scarlett Johansson drept Vaduva Neagra, prin trailer vedem ca scutul ala al Capitanului America se sparge ( parca era indestructibil) si multe altele.

Eu ma duc miercuri seara sa-l vad, ca asa am eu noroc in viata :). Va povestesc ce si cum, mai ales pentru ca m-am gandit sa iau dupa mine si doi psihologi ca sa inteleg si eu mai bine ce este in capul unui supererou atunci cand apare unul mai smecher decat el.

Mai jos aveti si trailerul primit de la Forum Film Romania, distribuitorul Avengers:The Age of Ultron in Romania.

Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook