Casa luaaaam , casa cumparaaaaam! #casapentruolari

Sunt un simplu barbat de 32 de ani care locuieste cu trei fete de specii diferite in casa. Cu una dintre ele m-am insurat de-al naibii ce sunt si de drag ce imi e de ea. Plus ca suntem de aceeasi specie si asta se poarta. Are si grija de mine. Pe celelalte doua le cresc si le iubesc impreuna cu ea, celalalt om din familie.

Asadar eu, Patricia​, Piscot (pisica) si Carlos​ ( catelul ) cautam casa de cumparat prin Prima Casa.

Bugetul, ca de Prima Casa, adica maxim 57000 euro daca este o casa veche, maxim 66000 euro daca este noua. Noi vrem o casa veche, pentru ca stau intr-una din 1927 de vreo 3 ani si imi place la nebunie, dar sa stea in picioare ( adica sa nu fie inclusa in vreo categorie de risc, pentru ca nu imi accepta banca si in general dorinta de a nu cadea casa pe noi). Daca va stiti cu case frumoase de vanzare sau ii stiti pe altii, please, let me know!

Am incercat cu agenti imobiliari, am si scris despre ei, dar mereu simt ca nu mi se spune totul si s-ar putea sa ma aflu in pozitia de a nu mi se accepta dosarul. Incerc si asa, ca poate o sari un iepure frumos intr-o casa si mai frumoasa.

Daca se intampla ca aceasta sa aiba si o curte comuna chiar, Carlos a mea s-ar bucura tare. Bine, eu m-as bucura primul pentru ca dau banii pe ceva fain in urmatorii 30 de ani :))))))). Asta-i ras nervos, dar, ce sa-i faci cand nu ai matusi milionare in euro?

So, dati de stire daca aflati ceva si, daca va permite peretele FB, puteti impartasi informatia. V-as fi prea recunoscator ;). Ne auzim pe Facebook, pe blog sau pe dan@danolaru.ro 😉

Multumesc in avans!

P.S. – promit mare petrecere de casa noua

Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook