Rock in Parc, vineri, 22 mai, la Arenele Romane

In parc se canta rock pe 22, vineri de la 18:00. Cei de la Fundatia Sfinx impreuna cu Centrul Cultural  European pentru “UNESCO” si Primaria Sectorului 4 au pus la punct cea de-a treia preselectie Rock in Parc. Preselectie pentru ce? Pai pentru un mare concert in vara, concert care va reuni cele mai tari formatii castigatoare ale preselectiilor. Un fel de all star concert al trupelor tinere.

Castigatorii vor fi alesi prin vot 50% de catre un juriu format din specialisti si 50% de catre public. Intrarea va fi libera, motiv pentru care trupele au toate sansele sa isi incante “fanii” cu o victorie.

Bineinteles ca am si o trupa preferata printre cele care vor concerta vineri la Arenele Romane, Blue Night Shadow cu Vlad, Edi si Crizu. Baietii au decis ca este cazul sa-si umfle un pic muschii si sa se masoare in star power cu celelalte trupe. Tineri sunt, talentati tare de tot sunt asa ca Forta e cu ei.

Ca sa castige baietii astia preferati ai mei trebuie sa fim multi acolo pentru ca votul publicului conteaza, cum spuneam mai sus, 50% din nota finala. Amu, eu n-o sa va oblig sa votati cu ei daca veniti pe acolo, dar ar fi dragut din partea voastra ;).

Puteti da “join” pe evenimentul BNS la Rock in Parc.

 

Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook