Am aflat cum il cheama pe B 64 SDD de la Taxi Leone

Am aflat pana la urma cum se numeste specimenul care conducea ( sper eu ca este la trecut de acum) B64 SDD. Adica in cele din urma a venit aseara acel telefon pe care nu il mai asteptam de la seful Taxi Leone. A inceput bine cu scuze, ca le pare rau, ca omul este retinut de la comenzi, ca nu lucreaza direct la ei, ca este colaborator, ca este inadmisibil sa se poarte asa si ca a fost chemat la sediu sa dea explicatii. S-a incheiat tot bine convorbirea telefonica pentru ca omul mi-a dat numele soferului si voia sa imi dea si datele lui pentru a-l da in gat la politie si sa-mi repar masina. Bine, sa repar zgarietura de 0,5cm produsa de imbecioloid nu ma mai intereseaza acum.

Asadar, numele soferului care pana luni seara conducea B 64 SDD este COLTUC FLORIAN ORLANDO.

L-am cautat pe Facebook si peste tot pe net si nu am gasit nimic despre el. Poate ca pe Facebook o fi altfel, ceva de genul Orlando Boss sau Jmekeru Numaru’ 1. Aici nu am sapat. Treaba este ca de acum va pot recomanda din suflet sa fiti atenti la numele soferului de taxi cu care mergeti. Daca pe legitimatie scrie Coltuc Florian Orlando, el este. Daca sunteti in timpul asta intr-o masina Taxi Leone, dati-mi de stire ca sa reiau subiectul mai cu spor.

Foarte interesant modul in care mi l-a pus domnul de la Leone pe tava pe Orlando asta. Adica nu stiu daca sa ma bucur ca l-a turnat instant sau sa imi fie mila de angajatii Leone. Cred ca merg pe prima varianta. Este mult mai bine ca soferii de taxi sa stie ca nu le apara curul nimeni atunci cand sunt marlani.

Va sfatuiesc asadar sa sunati si sa reclamati orice marlanie a unui taximetrist. La telefonul lor, pe blogul meu, pe blogul vostru, nu conteaza. Cred ca este destul de important sa ne putem urca intr-un taxi fara sa ascultam manele, fara sa negociem un tarif impus de lege totusi, fara sa fim obligati sa vorbim cu toti plictisitii sau fara sa ni se propuna doua trei curve pe care le stie “baiatu’ ” .

Ah, nu uitati de hashtag #shitaxi !

 

Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook