Vanatoarea de barbosi

Stati, ma, nu incepeti sa alergati pe campii ca tampitii! Stiti bine ca lumea ne place din ce in ce mai tare pe noi, astia cu barba. Adica este deja celebra si nu prea secreta Societatea Secreta Iubitoarelor de Barbosi unde lumea este extaziata de podoabele noastre de sub nas. Cu cat e mai lunga, cu atat mai interesant, nu? Daca e mica, inteapa ;). Am zis sub nas.

Well, astazi am mai gasit o chestie tare legata de barbosi. Barbile au ajuns atat de smechere incat intr-un videoclip, film sau campanie publicitara nu ai cum sa nu folosesti un barbos. Altfel nu se mai regaseste publicul in ce vrea sa spuna autorul.

A inceput vanatoarea de barbosi, adica Vanatoareadebarbosi.ro care inca nu e un site, dar e o pagina de Facebook misto si va fi un site si mai misto. Nu ne impusca nimeni pe strada, doar ne vaneaza cu un aparat foto si …ne face poze. Mai bine?

Asta este o campanie care imi place tare a celor de la Agentia de Casting ( agentiadecasting.ro). Nu este mai nimic special la ce li se propune barbosilor vanati de ei, adica vii, ti se fac niste poze si te cheama ei cand au ceva pentru tine. Modul in care au ales sa faca asta este interesant si m-a gadilat pe mine le creieri.

Personal, nu am folosit serviciile lor pana acum, insa o chestie micuta precum campania asta a lor te pune pe ganduri, nu? Imi place cand cineva comunica si nu sta sa astepte sa cada din pom. Mai mult, ma bucur atunci cand o agentie de casting alege sa nu agate barbosi pe strada asa cum fac altii cu promoteri enervanti care impart flyere.

Asadar, bai, barbosilor, dati cu poze la ei pe mail ( vanatoareadebarbosi@gmail.com ) si faceti ceva cu barba voastra de care aveti atata grija. Lumea merita sa va vada!

Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook