Pentru ca

Atunci cand ma lasi sa dorm pe canapea singur dupa ce atipesc la film seara ma trezesc ofticat pentru ca nu m-ai trezit sa ma chemi in dormitor.

Atunci cand esti capoasa si nu vrei sa intelegi nimic din ce iti explic tipi la mine, te inrosesti si ti se pitigaie vocea iar pe mine ma bufneste rasul.

Atunci cand ma uit in oglinda si imi vad burta in care am investit multa bere ma intreb daca am oare sufletul atat de bun incat sa treci peste asta :).

Ai incredere in mine mereu, desi ai impresia ca aleg mereu ruta cea mai lunga atunci cand conduc.

Desi nu iti place faptul ca fumez treci cu vederea tigara pe care o aprind atunci cand ma enervez si sunt la volan.

Iti plac tricourile mele pe care nu le mai port de cativa ani si insisti sa imi aranjezi hainele in dulap desi asta imi produce cea mai mare panica.

Iti place sa stai langa mine atunci cand gatesc si ai impresia ca sunt un mare bucatar.

Imi faci cafeaua de dimineata si nu uiti sa pui o lingurita de zahar in ea.

Desi sunt convins ca nu crezi asta, imi lasi impresia ca esti fascinata de cat de bun mester sunt. Ori asta, ori iti place sa ma vezi trudind la tot felul de prostii.

Ai trecut cu vederea o perioada faptul ca ma prefaceam ca dorm dimineata ca sa nu o scot pe Carlos la plimbare si te lasam pe tine sa o faci, perioada dupa care ai inceput sa faci ca mine si a mers :).

Desi injur ca un birjar tu nu o faci dupa atata vreme.

Atunci cand sunt cu nervii la pamant si incerc sa gasesc o portita de iesire dintr-o situatie foarte grea ma iei in brate si ma pupi pe tampla.

Nu pot sta fara tine prea mult timp.

Razi la glumele mele tampite cu tot rasul de care esti in stare.

Astazi se implinesc doi ani de cand undeva pe o plaja si-a dat si “Barbosul” ( al de sus zic) acceptul in ceea ce ne priveste.

Pentru toate astea si cele ce vor mai urma

te iubesc!

La multi ani, draga mea!

Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook