ArTea, Improvizatie, #indorspedos cu #insideout. Dar bine :)

ArTea stiti unde e? Uite ca eu habar nu aveam si am aflat. Este pe o strada numita Amiral Vasile UrseanuANGER_Render care da in Lascar Catargiu. Am parcat luni seara acolo pe straduta dupa ce m-am injurat inutil cu un sofer de duba care la randul lui injurase pe un altul din fata lui iar eu crezusem ca m-a injurat pe mine. M-a injurat intr-un final, pentru ca l-am injurat degeaba :). Pentru ca il injurase pe celalalt. Buna incalzire!

Ce cautam eu acolo era sa ajung la un workshop de improvizatie sustinut de Improvisneyland ( asta e o trupa de improvizatori ) sub atenta organizare a RAN Events Communication. Toata treaba organizata pentru promovarea Inside Out, megasmecheria de film lansata in cursul acestei saptamani de catre cei de la Forum Film Romania.

#insideout

Filmul te trece prin #bucurie, #furie, #frica, #tristete si #dezgust ( nu, filmul nu este dezgustator) si ti le si arata cum sunt ele ingramadite in capul tau. Cam asta incercau RAN Events sa faca luni cu noi, bloggerii prezenti la workshop.

Sincer sa fiu, nu aveam asteptari prea mari de la toata treaba. Am vazut o groaza de spectacole de improvizatie si am mai si luat taurul de coarne sa implementez niste ateliere de improvizatie in evenimentele pe care le-am organizat. Adica ma pricep, ma! Asadar, m-am dus acolo cu nasul pe sus. Trebuia sa fie vorba despre emotii. Cum am zis la inceput, m-am incalzit bine cu o emotie puternica de cercopitec furios.

Bai si ne-am distrat ceva de speriat! Adica a fost ca la un spectacol din asta bunicel de Impro. Exista si spectacole proaste tare, dar asta a fost bunicel. Nu cunosteam pe nimeni, nici nu ma interesa sa o fac. A, ba da! Le cunoasteam pe Patricia si Claudia de la RAN. Fete de treaba. Ba, sunt ursuz de fel in ultima vreme cel putin si nu-mi ardea tare de tot de socializare, insa am crezut ca treaba asta cu improvizatia o sa ma scoata din starea proasta. Normal ca a si facut-o, altfel daca nu ar fi nu s-a povesti.

Mie imi place Improvizatia, imi plac la nebunie jocurile si exercitiile si imi place sa fac asta. La un moment dat a trebuit sa mimez frica, chestie care nu-mi era foarte pe stil, ca eu sunt un durul naibii. Pff! Sunt insurat de doi ani si cum Patricia nu se uita la filme de groaza am inceput sa ma tem si eu de ele. A mers asadar.

Apoi am format cu Claudia de la RAN un cuplu in cautarea unui apartament. Serios?! Cum naiba i-a venit ideea lui Radu ( daca te-am gresit, iarta-ma, dar cu numele sunt mai praf decat ala de se pune pe televizorul tau) sa ma puna fix intr-o sceneta in care eu cautam apartament? Pai experimentez situatia asta de 3 luni incoace si sunt un fel de maestru. Doar ca m-a prins intr-o pasa tot proasta a “carierei” de cautator in ligheanul cu apartamente, adica in faza aia in care intri, vezi ca nu-ti place si pleci fara sa mai zici nimic. Normal ca am facut si o gluma proasta :). Eu si Claudia trebuia sa vorbim pasareste, iar Vlad ( vlad.dulea.ro ) trebuia sa ghiceasca ce naiba vrem noi de la el fara sa stie situatia. Am ajuns la un moment dat sa ma simt ca la o vizionare si am sfarsit prin a-l convinge pe om sa-mi dea casa oferindu-i pe langa bani si nevasta fictiva, ca pe aia adevarata nu am sange sa o dau :). Omul a inteles ca-s un arab care ii oferea femei, asa ca am jucat prost :). La moaca mea nu prea poti sa scapi de treaba cu arabul. Asta-i in loc de scuza.

11200900_990940307592036_2583277541879775448_n

Ce vrea autorul sa zica aici este ca mi-a prins bine iesirea, treaba pentru care le multumesc fetelor de la RAN Events.  Am cunoscut si oameni noi si draguti si mai ales talentati. Adica oamenii sunt spectaculosi atunci cand se simt bine.

Emotii au fost si la film, pentru ca, desi este animatie, stai asa ca prostul si te prinzi lent (na, fiecare in ritmul lui) de niste lucrusoare care se petrec prin capul tau. Vezi “Ba, boule, de ce claxonezi?”. Funny as hell!

Mergeti la film! Mergeti la spectacole de Improvizatie! Mergeti la psiholog daca se aud prea multe voci in capetele voastre si nu stiti incotro sa o luati!

Luati cu trailer simpatic de la film si mai si!

 

Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook