James Bond in varianta mea

Pentru ca mai am de asteptat un timp pe care il consider infinit pana la aparitia “Spectre” din seria filmelor James Bond si pentru ca sunt un fan din ala de soi rau ( adica am impresia ca am ceva foarte important de facut in 6 noiembrie, cand apare fimul ), m-am decis sa ma joc eu de-a James Bond. Bine, nu sa ma joc acum, pentru ca am facut-o acum vreo doi ani si m-am distrat incredibil de tare.

Hai sa incepem cu “Spectre” si ce vom vedea in el! In cel ce-al 24-lea film din seria filmelor cu agentul 007, James Bond se va lupta cu organizatia numita SPECTRE. Am rezolvat-o asadar si cu numele filmului. Ce-i mai tare si mai tare in toata organizatia asta este seful ei, Franz Oberhauser, care are marele noroc ca personaj sa fie jucat de incredibil de nesuferitul si talentatul Christoph Waltz.
In “Spectre” Bond se plimba prin Austria, Maroc si Mexic si bate tot ce-i iese in cale in stilul caracteristic. Bonusul este ca filmul merge in continuare pe dezvaluirea vietii lui Bond inainte de a fi 007. Pentru asta probabil ca Sam Mendes este din nou regizor al unui film din seria Bond ( el a facut si Skyfall). Bine, pentru asta si pentru ca Skyfall a fost intr-adevar foarte misto.

Revenind la pasiunea mea, am descoperit pe YouTube un film pe care l-am facut acum cativa ani in timp ce cautam trailere ale noului film. Evident, mi-a venit ideea de a ma reapuca de acest obicei, avand in vedere ca m-am distrat incredibil atunci cand am filmat “James”, spoof-ul pe care la momentul acela il facusem in asteptarea ( ca asa sunt eu, nu am rabdare) Skyfall.

In film apar prieteni vechi care m-au ajutat cu tot ce stiau ei sa faca mai bine. Lor le multumesc frumos pentru ca nu am murit sau nu mi-am rupt nimic in timpul filmarilor :) si pentru ca au intrat in jocul omului nebun, adica eu.

Dragii mei, daca nu l-ati vazut pana acum, iata “James”, dovada obsesiei mele fata de seria Bond! A, sa nu uit! Daca ziceti voi sa mai fac, mai fac. Daca nu, ma mai gandesc ;). Oricum, sunt convins ca nu sunt singurul nebun care si-ar dori sa vina cat mai repede 6 noiembrie, data la care Forum Film aduce Spectre pe ecranele din Romania.

 

 

Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook