Romani cu cip in ceafa din 2016, not a bad idea

Scandal monstru cu patru capete zilele acestea in mintile oamenilor, atat de monstru incat insusi Marius Tuca a tinut mortis sa ia cuvantul virtual si sa-l scrie pe blogul sau.

Se pare ca exista acea stire conform careia

“De la 1 ianuarie 2016, românilor li se va implanta cipul subcutanat! Copiii vor fi primii vizați”,

dupa cum ne spune pe site-ul stiripesurse.ro redactorul Cristi Selaru.

Ba, ejti prooost?! Cam asta suna in mintile tuturor asemenea stire. Te gandesti asa cum dracu le-a dat astora in cap sa marcheze romanii ca pe vite. Bai, ce natie obidita suntem, sa mor! Da’ suntem vaci sau ce? Evident, dai click, pentru ca nu poti refuza stirea macar cat sa vezi daca are rost sa te iei de nervi cu ea sau nu.

Citesti si citesti si iti dai seama ca nu are nimeni ceva cu romanii si ca stirea este despre toti cetatenii Italiei care vor avea sub pielea de pe ceafa un cip exact cum au deja cei din SUA si din Elvetia. Te linistesti putin la gandul ca ai nostri compatrioti nu sunt vizati direct, insa incepi sa te intrebi unde dracu ai locuit pana astazi? Adica se intampla deja lucrurile astea si nu stie nimeni in afara de astia de la stiripesurse.ro? Da, dar ei au stiri pe surse si sursele sunt surse, nu?

In fine, dar wtf?! Are rost sa explicam cat avem de asimilat sau trecem direct la mistouri?

Cum ziceam mai sus, Marius Tuca ia si el atitudine si spune ca toata treaba asta este o imbecilitate. Acum sunt chiar incurcat. Adica daca cineva se oboseste sa dezminta gogomania cineva ori nu are despre ce sa mai scrie, ori e ceva la mijloc. Mor cu conspiratia asta!

Nu va mai dau link-uri pentru ca inseamna trafic pentru toata lumea, putin cat ar veni el de la mine, dar trafic totusi.

Bai, eu ma entuziasmasem la gandul ca italienii vor face in sfarsit ceva cu turmele de romani care dorm in tabere pe la marginea oraselor. Eram foarte curios daca vor aplica regula cu cipul in ceafa si celor care chiar muncesc cinstit acolo. Care va fi barometrul de munca cinstita? Adica daca esti medic acolo si iei spaga fara sa dai bon meriti sa-ti dea cu cipul in ceafa?  Ma gandeam ca vor aparea deja documentare pe Animal Planet sau un post nou numit Urban Animal Planet in care am fi vazut traseul migratiei populatiei nomade de origine romana. Blana de urs, nu?

Am ratat totusi sansa de a citi macar un pamflet interesant in acest titlu care parea mai degraba de Kamikaze. O prostie si atat. Sau nu :). Bai, daca ar fi adevarat?

Hai, conspiratie placuta!

 

Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook