Cum ajungi in Toscana in octombrie?

Daca zic “Toscaanse bruiloft” intelegeti ceva? Bine, stiu eu cel putin o persoana care intelege. Daca spun “Tuscan Wedding” parca mai poti gasi ceva pe YouTube, nu?

Ati vazut “To Rome with love”? Alec Baldwin intr-un film de Woody Allen. Asta este filmul dupa care am decis ca trebuie sa ajung in Roma cu Patricia. Sunt cateva stereotipuri pe care daca nu le traiesti vei avea impresia ca ai ratat ceva imens. Intamplator sau nu am primit cadou un weekend la Roma si am trait experienta asta. Fain tare!

Am primit astazi o veste despre aparitia filmului “Nunta in Toscana” pe 28 august 2015 pe marile ecrane din Romania. Este vorba despre “Tuscan Wedding” sau “Toscaanse bruiloft” despre care vorbeam mai sus. Este un film facut de olandezi in neerlandeza ( adica limba de-o vorbesc ei pe acolo). Pana aici mi se pare ok, avand in vedere faptul ca inca un film cu Hugh Grant si alti romantici din astia m-ar fi obosit pana la lacrimi de nervi. Figuri noi, regizori noi, experienta noua.

Filmul se pare ca a batut la box office anul trecut in Olanda filme precum “The Wolf of Wall Street”, “The Monuments Men” ( de parca pe asta ar fi greu sa il bata cineva) sau “American Hustle”. Olandezii se pare ca o ard romantic si viseaza la Italia foarte mult. Chiar si asa, promisiunea de a vedea incadrate intr-o poveste ok peisajele din Toscana merita efortul de a merge la un film romantic. Pentru mine este singurul fel de comedie romantica la care pot rezista, acela in care mai vezi cateva peisaje fara a fi atent neaparat la ce se intampla. In plus, ma relaxeaza chestia asta.

IMDB.com spune despre film ca “a bunch of people get married in Tuscany” si ii trage un sec 5.1 la nota din partea a 694 de useri. Hai, ma! Depinde si de useri acum. In fine, m-am aventurat in a citi criticile despre acest film si am aflat ca peisajele merita.

Spuneam in titlu ceva despre cum faci sa ajungi in Toscana in luna octombrie. Ei bine, daca iti cumperi bilet la “Nunta in Toscana” poti castiga un weekend pentru doi chiar în Toscana in luna octombrie. Nu-i chiar rau ca atunci cand vine toamna pe aici sa o tai prin Toscana in doi. Noroc sa ai.

Filmul este adus in Romania de Taylor Projects , cei care au oferit si “Amazonia” 3D.

Peste toate treburile astea, filmul are in coloana sonora si trei melodii compuse de recent concertantul in Romania André Rieu. Peisaje din Toscana + muzica lui Rieu s-ar putea sa = interesant.

Eu am zis acum ce am avut de zis. Daca va surade ideea de Toscana si va simtiti norocosi, urmariti in continuare pagina de Facebook a Taylor Projects pentru alte detalii. Oricum ar fi, macar vedeti ceva frumos in film ;).

nunta_in_toscana_foto_03 Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook