CantaCuzino Frequencies, ca sa incheiem vara cum trebuie

Stiu ca-i frumos vara, ca vine Robbie Williams, ca ati fost la Electric Castle, ca mai urmeaza Summer Well si Untold cu tot line-up lui senzational, dar dupa toate evenimentele astea misto vei ramane cu pofta de distractie. 2015 este destul de plin cu evenimente faine si ar fi fost pacat ca vara asta sa se termine asa de brusc pe 2 august. Adica ramane cam multa luna dupa Untold si nu ai de facut teme totusi, pentru ca nu mai esti la scoala neaparat.

Astazi am primit vestea despre un mega party care are loc intr-un si mai mega loc. Tot ii dau cu “mega” asta pentru ca am fost la un party similar in acest mega loc si a fost una dintre cele mai tari experiente pe care le-am trait.

Vorbim despre titlu, adica despre motivul ala care te face sa astepti sfarsitul verii, CantaCuzino Frequencies.

Reteta este foarte interesanta pentru event. In primul rand incearca sa-ti imaginezi un festival de muzica electronica in Castelul Cantacuzino din Busteni! Cum ziceam, eu am mai trecut prin unul acolo si experienta este una care merita traita.

4-the-persistence-of-memory-surreal-art-by-salvador-daliAdauga la toata smecheria asta si o expozitie semnata Dali , sa-i zicem una numita “Welcome Into my Brain” , completata de proiectii in acelasi stil Suprarealist.

Printre capodoperele expuse se numără și unele dintre picturile pe care Dali le-a creat pentru a ilustra propria sa viziune asupra celor mai mari opere de artă literare din lume, precum „Pantagruel”, „Bătrânul și marea”, „Divina comedie”, „Tricornul”, dar și cărți de tarot inedite și multe alte tablouri culese din colecții private.

 

Toate smecheria asta va fi completata de o lista foarte generoasa de DJ, vreo 30 impartiti in 3 scene de vineri pana duminica. Scena de zi, scena de noapte, after-party cu Nick Warren, Guy Mantzur, My Favorite Robot, Nikko Izzo, Marc Poppcke, SoulButton,Cid Inc., Nick Devon, Darin Epsilon, Marcelo Vasami, Wannas, Disco Duro si , evident, destul de multi altii. Pana la 30.

Festivalul CantaCuzino Frequencies se intampla in perioada 28-30 august, exact la finalul verii cu un pretext numai bun sa mai furi o zi de concediu de la birou. A fost festival, sefu’, ce sa fac, sa beau apa?

Biletele se pot procura din timp, pentru ca primele 500 sunt la 90 RON, apoi cresc frumos pana cand iti dai seama ca vrei sa termini vara asta cum trebuie. Ca sa nu ma chinui eu cu o descriere frumoasa despre ce si cum cu biletele, dati un click aici si gasiti tot ce trebuie.

Daca nu ati fost pana acum in Castelul Cantacuzino, poftim aici un material facut special pentru CantaCuzino Frequencies.

 

Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook