Maine, in Mamaia, #MiscareaFaceBine

Stiu ca sunteti oameni ocupati, motiv pentru care voi fi eu ceasul vostru enervant de desteptator.

Cum spuneam acum cateva zile, maine, 1 august, in Mamaia se intampla “Cea mai mare ora de sport”, eveniment in cadrul caruia toti participantii pot incerca gratuit toate sporturile mai mult sau mai putin greu de pronuntat pe care le pot face si in propriile orase.

Evenimentul are loc intre orele 09:00-21:00 in Piata Perla din Mamaia iar voi nu trebuie sa veniti altfel decat echipati se sport. Da, repet, fara shaorma si pantaloni trei sferturi din jeans. Nu se face, nu de alta.

Asadar, cand va faceti bagajele in seara asta pentru mare, nu uitati sa puneti acolo un sort, un tricou ( flacau, desi ai muschi nu cred ca vrei sa bronzezi atat de tare // fetelor …va trebui sa va luati si voi tricou ) si o pereche de pantofi pentru sport. Oricum la mare nu prea ai cum sa dormi prea mult, asa ca maine dimineata antrenorii va asteapta pentru putina miscare.

Pentru ca #MiscareaFaceBine.  

Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook