Despre zane bune

Cunosc doua zane din soiul al bun si ma simt tare multumit de treaba asta. Zane bune, care au alti zani si alte zane pe langa ele. Chiar si Mos Craciun are ajutoare, asa ca se poarta.

Pe prima am cunoscut-o in 2012 si m-a speriat. Pe a doua am cunoscut-o anul acesta si am stiut la ce sa ma astept.

Prima mi-a schimbat destul de mult felul de a privi lucrurile, a doua imi demonstreaza ca sunt mult mai multi oameni buni printre noi si imi da curajul de a continua sa privesc in acelasi fel.

Vorbesc despre doua femei puternice care isi impart capitania in ale binelui in mintea mea, Mona Nicolici si Melania Medeleanu.

Poate ca cele doua sunt sau nu sunt prietene, nu stiu, nu sunt fanul acestui gen de detaliu, insa cu siguranta joaca in aceeasi echipa.

mona nicoliciSpuneam despre prima ca in 2012 m-a speriat. Eu eram genul de persoana care nu prea credea in sansa oamenilor din Romania de a scoate capul deasupra problemelor, iar femeia aceasta imi povestea despre un spirit, despre veselie si despre importanta oferirii entuziasmului si a increderii intr-un viitor responsabil. Normal ca m-am speriat, pentru ca am zis ca suna ca orice alt text de marketing, insa ea chiar credea in toata aceasta poveste. Foarte rapid am inceput insa sa-l si traiesc si sa mi-l si asum 100% simtind cum cresc eu ca om. Deveneam unul dintre micii zani care puneau umarul la proiectul Monei – Tara lui Andrei. descărcareAm crescut atat de mult incat am ajuns sa vreau sa fac mai mult, sa ma enervez atunci cand simteam ca nu ma pot duce chiar si pana acasa cu cei mici sa le explic parintilor ce copii incredibili au.

melania medeleanuCea de-a doua zana mi-a iesit in cale anul acesta si m-a minunat. Nu mi-au mai tremurat picioarele ca in 2012, insa am simtit acelasi lucru. Nici nu va imaginati cat de tare seamana cu prima ( prima zana, nu canalul tv pentru care prezinta stirile). Acelasi ton calm si hotarat, aceiasi ochi patrunzatori si aceeasi pasiune care arde viu in orice spune despre proiectul ei – MagiCamp. magicampAceasta a doua zana, Melania, si-a rotit tot axul vietii in jurul acestei tabere pentru copii bolnavi in incercarea de a le oferi ceva simplu si totodata foarte greu de obtinut, fericire.

Ambele sunt femei puternice, mai puternice decat foarte multi barbati. Cred ca puterea asta vine tocmai din pasiunea pe care o pun in proiectele lor. Eu sunt doar norocos ca pot pune umarul si mai pot invata cu urechile ciuite si ochii larg deschisi cate ceva de la ele.

Va multumesc, doamnelor!

 

Despre proiectele din Tara lui Andrei puteti afla mai multe accesand taraluiandrei.ro.

Pe magicamp.ro gasiti absolut toate detaliile despre proiectul Melaniei. Puteti chiar sa deveniti zanii si zanele ei implicandu-va activ.

Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook