Southpaw in saptamana revenirii lui Bute

Afis_Southpaw - Lovitura de stangaAm fost, am vazut si mi-a si placut. Adica sunt un mare fan al seriei Rocky si al lui Rocky Balboa si nu puteam rata un film despre box combinat cu o poveste tragica. Poate este un fel de guilty pleasure, insa nu pot rezista filmelor de acest gen.

Pus intentionat sau nu in saptamana in care Lucian Bute isi face revenirea in ring ( mi-ar placea sa fie intentionat ca sa laud agentia care a planuit treaba asta), Southpaw m-a adus cu gandul la faptul ca trebuie sa ma trezesc duminica la 5 sa vad meciul lui Bute cu Di Luisa desi voi fi in Bulgaria. Povestile nu se compara, insa filmul vazut miercuri seara in avanpremiera mi-a trezit o pofta incredibila de box.

Jake Gyllenhaal face un rol foarte bun. Dupa ce a fost “Printul Persiei”, partenera lui Heath Ledger in “Brokeback Mountain” si un tip ratacit in timp intr-un tren in “Source Code”, baiatul asta a venit sa confirme ca stie despre ce este vorba in ale actoriei intr-un rol aparent simplu. Bine, mie mi-a lasat o impresie buna si in “Nightcrawler”.

 

Personajul din Southpaw seamana destul de tare cu Rocky Balboa, are dificultati de vorbire, gandeste destul de incalcit  si relationeaza in felul lui. E o bestie, asa cum zice si nenea Busta Rhymes in melodia care deschide filmul. O bestie in ring, o bestie nepriceputa acasa. Revenind la piesa lui Busta Rhymes, tare!

De mers, de vazut si de inteles. Fetele de la Ranevents Comm mi-au lansat o provocare saptamana trecuta, aceea de a spune pentru ce as lupta eu pana la capat, intrebare legata de ce face tipul asta in film. Am raspuns, pentru ca nu imi e greu, insa dupa ce am vazut si filmul s-a incins sangele asa tare in mine incat ma simteam in stare sa dezintegrez orice persoana ar fi deranjat-o pe Patricia in acel moment :))))). Reactie de primata, insa mi-a placut sa ma las influentat de chestia asta.

Asadar, “Southpaw” ruleaza pe ecranele din Romania incepand cu aceasta zi de 14 august 2015, adus noua de catre Forum Film Romania. 

Cum ziceam, de vazut!

Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook