Fuck you very much, Cargus! Urgent!

Cargus si Urgent Curier s-au asociat, s-au infratit, treaba lor ce-au facut acum ceva vreme astfel incat sa faca cu adevarat cel mai prost serviciu de curierat din Romania. Cred ca mai prost si decat Fastius.

Inevitabil, fara exceptie, de fiecare data cand m-am intersectat cu cei de la Cargus m-am umplut de draci. Poate o fi norocul meu, poate nu, insa clientul catre care livreaza este fix cea mai mare durere in cur a lor.

Nici nu stiu de unde naiba sa incep.

Hai sa zic altfel. Vi s-a intamplat sa va certe curierul pentru ca nu sunteti la adresa indicata in comanda desi ati specificat clar cu litere mari intervalul orar in care sunteti acolo? Mie, Patriciei si multor prieteni ni s-a intamplat treaba asta. Ba, cu tupeu din ala de mafiot ( ca tot se poarta) iti spun ca nu e vina lor ca nu te-au gasit!

Uite asa ajung sa nu imi mai comand chestii online atunci cand vad ca au livrare prin Cargus.

Comanda facuta ieri a fost ultima facuta in conditiile astea. Astazi pe la 12:00 am primit mesaj de la Cargus cum ca va fi livrat coletul in cursul acestei zile. Aveam in mesajul lor si un numar de telefon al curierului. Pentru ca stiu ca sunt retarzi si suparaciosi mi-am facut astazi programul astfel in cat sa nu trebuiasca sa ies din birou. Pe la ora 15:00 am sunat curierul si pace. De atunci pana acum ( 18:07) l-am sunat cred ca de vreo 20 de ori si nimic.

In conditiile astea nu vad rostul numarului de telefon din mesaj. E o chestie facuta pe sfert ok, in rest e un rahat in ploaie.

Am luat o mica pauza de la scris, pentru ca pe masura ce scriam ma enervam si mai tare. Am sunat la biroul Cargus ai am intrebat care-i faza. Ei bine, mi s-a spus ca nu mai ajunge astazi. Ma prinsesem si eu un pic de faptul ca la ora 18:30 nu mai vine nici dracu, insa a trebuit sa sun eu la ei pentru ca soferul nu raspundea ca sa aflu asta.

M-au rugat sa le dau un interval orar in care sunt maine la birou, iar eu le-am spus ca maine sunt aici intre 10:00 si 11:00. Mi-au mai cerut o ora in plus, insa nu-mi pot imagina cum rahat cred ei ca stau clientii dupa curul lor? Adicatelea sa-mi aman eu treburile a doua zi consecutiv pentru ca soferul este smecher? :))))))

Curier-Cargus

Asta din poza nu stiu de ce rade. Poate e la misto, poate avem doar noi parte de nesimtiti, poate nu-i vina lor. Ma doare fix in jos, spate.

Bai, sincer, va sfatuiesc tare sa nu mai cumparati de la magazinele care au Cargus ca serviciu de curierat! Asa daca nu vreti sa stati incuiati in casa/birou cateva zile bune asteptand un nesimtit pentru un cacat de comanda de 52RON.

Cam atat pentru astazi, astept maine sa vad daca ajunge omul pana la 11:00.

Seara din cele bune!

 

Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

1 Comment

Dobre Petronel

Cu ăștia n-am avut până acum parte de experiențe neplăcute. În schimb am avut cu Nemo Express – firmă pe care nu o recomand nici de mi-ar da bani!

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook