Atunci cand esti spart rau

Ai putea avea impresia ca toata lumea ar cam vrea sa te omoare. Nu pentru ca ai fumat iarba si asta e ilegal pe la noi, dar asa, ca vrea sa te omoare. Se cheama paranoia. Si cum toti vor sa te omoare incepi sa te transformi. Parca iti aduci aminte de toate filmele vazute prin copilarie, Van Damme, Chuck Norris, Jet Li, Bruce Lee, Jackie Chan (Cichician, pentru astia nascuti inainte de ’87) etc. Scheme, nebunii, te gandesti ca poti ucide, pardon, ca te poti apara folosind chiar si un … nu stiu, un pai din plastic.

Daca treaba e buna mergi si mai departe, masinile explodeaza in jurul tau, elicoptere, agenti secreti, intrigi si tot felul de bazaconii apar ca din senin. Bineinteles ca tu esti agent secret, dar tu esti ala bun sau nici nu conteaza pentru ca tu esti ala care isi apara curul.

Diseara merg sa vad “American Ultra: Agent Descoperit”. Povestea de acolo am luat-o :). Mike ( Jesse Eisenberg ),un tip mort mai tot timpul ( nu mort cu mainile pe piept, vata in nas si pantofi din carton, mort de spart ), cu o gagica mistocuta care tocmai ce a iesit dintr-o relatie ciudata cu un vampir ( Kristen Stewart ), lucreaza intr-un supermarket la dracu cu carti. Cum e el asa cu creierii prin nori de fum incep sa i se intample chestii.

Trailer mai jos, ca sa vedeti ca teoria mea s-ar putea sa stea in picioare :)

Pot sa imi pun dorinta ca finalul filmului personajul lui Jesse Eisenberg sa se ridice dintr-un scaun si sa isi dea seama ca tocmai a avut cel mai smecher trip din viata lui?

Pot :). Acum trebuie sa si vad daca e asa.

Any…who, filmul e adus de Forum Film Romania, promovat de Ranevents Communication si vazut in avanpremiera diseara de mine. Pare o varianta misto de a incheia o zi nasoala cu ploaie si locuri de parcare putine intr-un oras pe care ne straduim toti sa il ignoram.

 

P.S. – Fuck you again and again, Cargus! Tocmai mi-am comandat o sapca si, evident, imi va fi livrata tot prin Cargus :)

 

Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook