Bilete la “Star Wars: Trezirea Fortei” incepand de astazi la vanzare

Si a inceput nebunia. Incepand de astazi va puteti cumpara bilete la mult asteptatul si mult visatul prim film Star Wars care sa aiba sens dupa mult timp. Aliniati-va asadar la cozi, luati-va sabiile laser, puneti in aplicare toate trucurile Jedi pe care le stiti si faceti rost de biletele astea.

Stiu, filmul are premiera de abia pe 18 decembrie insa cred ca este total justificata mutarea asta desteapta de marketing. O sa functioneze. Ma intreb cumva daca s-a gandit cineva la cum vor reactiona bisnitarii :))

Pana la film si pana sa ajungeti la coada aia cu ciudati despre care va spuneam mai devreme si in care sigur ma veti vedea si pe mine, maine, 20 octombrie, se lanseaza trailerul fimului. Adica nu ceva privit pe furis, nu ceva de cateva secunde ci ditamai trailerul.

Aaa, era sa uit :) Ieri a aparut si afisul international al filmului. Pentru colectionari asta e aur curat. Il puteti admira mai jos.

Star Wars oficial poster

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook