Diana Munteanu, Dormeo si Vasile Calofiiiiiir – guilty pleasure de dimineata

Nu stiu daca ati bagat de seama, dar Teleshopping la TV poti vedea absolut oricand, adica in orice moment al zilei. Nu mai e momentul ala din zi cand stiai ca timp de o ora schimbi pe alt canal TV pentru ca urmeaza un mare calup de Teleshopping. Acum te loveste pe neasteptate.

Exemplul cel mai drag mie este spotul cu Diana Munteanu prezentand saltelele Dormeo. Diana Munteanu, frate! O mai stie careva? Duduia aia frumoasa foc, cu voce de fumatoare si foarte sprintara care prezenta nu mai stiu ce la MTV. Pe vremea cand am dat niste bani ca sa fac cursuri de prezentatori TV la MTV ( era si asta o schema ) eram constient ca am dat banii aia doar ca sa ma plimb pe acelasi hol cu Diana Munteanu si ea sa zica asa ca prin vis ” Ba, ce frumos e baiatul asta! Hai sa ma combin cu el!”. M-am ales in schimb cu mult Mircea Zara :). Nu atat de mult, dar destul ;). In fine, cand aparea totusi Diana pe langa noi, cursantii, mi se taia respiratia. Frumoasa foc si intotdeauna cu imaginea unei supergagici care putea cu siguranta sa faca mai multe. In schimb s-a maritat cu Claudiu Niculescu. In fine, acum prezinta saltelele Dormeo in acelasi stil misto al ei, dar, totusi, saltelele Dormeo.

Reclamele aveau o versiune doar cu Diana, versiune la care ma uitam asa cu coada ochiului cu o placere vinovata cat sa nu ma prinda Patricia si sa faca misto de mine dupa aia vreo doua luni. Surpriza mare a venit atunci cand in reclama a aparut Vasile Calofiiiir. Pe baiatul asta il mai stiti? E un actor roman bun, cu moaca buna, care nu mai e atat de tanar, fost pasiunea tuturor femeilor si totusi parca inca putin tanar. Apare in reclama alaturi de frumoasa duduie drept un prieten al ei.

Check this out!

Asadar, Vasile Calofiiiiiiir!

Ce face saracul Vasile Calofir aici? Pai zice un “tanaaaaaam” retinut, de parca l-a zis intrand in clasa foarte bucuros dandu-si seama in acelasi timp ca a intrerupt-o pe profa de mate si ca a intarziat la ora. Cam atat. Diana zice acolo ca Vasile are probleme cu somnul si este in cautarea saltelei potrivite. Pentru ce, draga, pupa-ti-as ochii aia frumosi? Potrivita pentru sarit in pat de nebun, pentru harjoneala sau chiar pentru total nevinovatul somn? Poate ca Vasile Calofiiiiiir are rate la banca si d-aia nu doarme bine. Poate ca saracul Vasile Calofiiiiir e indragostit in secret de cineva cum eram eu de tine si nu poate dormi noptile, desi eu am dormit foarte bine in perioada aia ;). Cine stie? Nici noi, nici tu, pentru ca Vasile nu zice nimic. O avea o problema atat de mare cu somnul incat a amutit si altceva in afara de “tanaaaaam” nu mai poate.

Intrebarea asta ma bantuie de cand a aparut spotul – de ce Vasile Calofiiiiir prezentat cu atata aplomb de frumoasa Diana nu zice nimic altceva in afara de “tanaaaaaam”? Nu au avut aia bani sa-i dea ca sa si spuna ceva? Cred ca omul ar fi zis doua vorbe acolo asa de la el cat sa iasa bine si sa fie clientul multumit. Totusi nu. Da din cap dragut, pare interesat de ce-i povesteste o Diana care pare desprinsa din randul femeilor care dupa ’90 vindeau in casele oamenilor Zepter, Oriflame si mai tarziu Avon. Mama vindea Zepter, ceva care se chema VacSy daca nu ma insel. VacSy :)))))). Ce vremuri! Revenim. Poate ca Vasile tocmai a fost la dentist si i-a dat regizorului planul peste cap fiind obligat sa scoata macar acel “tanaaaaaam” un pic jenat. Poate ca cei care (n-)au gandit spotul au crezut ca alaturarea imaginii lui Vasile Calofir cu a saltelei Dormeo fara ca Vasile sa zica vreun cuvant este suficienta. Adica se uita ala de vrea sa-si ia saltea si ii e lene sa mearga la IKEA si zice ” ba, sa-mi trag un set de palmi ( ca-i ardelean), daca Vasile Calofir da din cap docil la treaba asta ii musai sa-mi iau salteaua Dormeo. In plus, poate mi-o aduce Diana Munteanu si-l chem si pe prietenul meu, Dan, sa se bucure.” Are Vasile Calofir un brand atat de puternic incat sa fie nevoie de simpla lui aparitie pentru a gira calitatea saltelei? Cred ca si mamaie mi-ar putea da un raspuns pertinent la treaba asta.

Imi si imaginez cum stateau aia din agentie in sedinta si incercau sa cace ceva bun pentru Dormeo si la un moment dat a venit unul care a zis ” sa-mi bag, hai sa-l aducem pe Vasile Calofir!”. Sigur un altul ar fi intrebat de ce, iar raspunsul trebuie sa fi fost neaparat “de ce nu”, pentru ca alta logica nu gasesc. Mai mult, ” hai sa-l aducem pe Vasile Calofir si sa nu zica asta nimic nimic”. Ma, eu sincer cred ca voi ati intrat in prafurile pentru mama mare. V-au ofticat aia de la Dormeo cumva?

De ce zic asta? Pai pe langa Vasile Calofiiiiiiir, mai e una cu Manuela Harabor ( hai ca te-am bagat in ceata, nu?) care si-a luat o saltea Dormeo. Uite aici!

Magic!

Chiar mi-as cumpara o saltea din asta, pentru ca tot urmeaza sa ma mut intr-un viitor apropiat, dar doar daca mi-o aduce Diana Munteanu. Nu-i pericol, ca-s insurat acum si-s mai bine psihic, dar ca sa-i prezint Patriciei fosta mea pasiune ;).

P.S. – daca ai impresia ca postarea asta este o reclama e treaba ta. Oricum, cred ca merg la IKEA.

Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook