ARCUB, by Mihaela Paun

Am auzit zilele astea in treacat despre “durerea” Mihaelei Paun, directorul ARCUB, cum ca vor baietii sa ii reorganizeze ARCUB-ul. Am zambit amuzat si mi-am zis ca, desi nu va avea succes, operatiunea asta este un semn dragut al faptului ca Mihaelei i se trage un frumos semnal de alarma cum ca golaniile nu mai merg si sa aiba mai multa grija de acum inainte.

Se face ca in 2008 parca, anul in care a fost organizat primul targ de Craciun in Bucuresti, Sorin Oprescu prindea cu drag primul lui mandat de Primar General al Municipiului Bucuresti. Se tot face ca in vara aceluiasi an am visat frumos si am trimis o propunere catre PMB pentru organizarea unui targ de Craciun. Cu casute, cu toate draciile aferente. Spre surprinderea mea totala, in septembrie am primit un telefon de la PMB in care eram invitati la o discutie cu domnul Primar. Bucurie, sampanii, nebunii la birou. Detaliile contractului sunt, paradoxal, total neimportante, insa ce am eu de povestit este momentul in care am cunoscut-o pe Mihaela Paun. Adica momentul in care a trebuit sa trecem la impartirea sarcinilor.

O tanti mica si enervanta, dar asta poate-i prea subiectiv, care parea a fi sefa tuturor pe acolo. Am aflat mai tarziu ca este directorul ARCUB, institutia prin care se face tot ce tine de eveniment public platit de Primarie in Bucuresti, dupa cum m-a lamurit cineva ulterior. Tin minte ca am ramas socat de preturile pe care le propunea doamna Paun, preturi care erau de vreo 3 sau 4 ori mai mari decat ce aveam eu in oferta noastra cu tot cu fee de agentie, cu fee pentru concept etc. Mai mult, aveam acelasi furnizor :). Am simtit atunci ca sunt fericitul castigator al resturilor care cad pe langa masa unui mic razboi in care noul “boss” vine si arata celor care se cred “smecheri” cine face jocurile. Mihaela Paun o luase razna, evident, neavand explicatii pentru foarte multe dintre cotatiile oferite legandu-se mai mereu de lipsa noastra de experienta in lucrul cu primaria :).

De atunci si pana acum am tot urmarit activitatea ARCUB si am ramas in permanenta dezamagit nu de productiile si evenimentele derulate de ei, pentru ca orice farama de cultura oferita maselor ajuta, ci de faptul ca ARCUB este constant cel mai mare dusman al companiilor private care fac evenimente, iar asta se pare ca nu deranjeaza pe nimeni. Avand la dispozitie banii de la Primarie, ARCUB este cea mai de succes agentie de organizare de evenimente, chiar si PR. ARCUB nu trebuie sa faca vanzare, doar trebuie sa ceara si i se da.

Revenind in zilele noastre, il aud de dimineata la TANANANA pe Vlad Craioveanu aproband-o pe duduia Mihaela Paun in toate aberatiile pe care le spunea. Vlad Craioveanu nu este un imbecil, adica asta stiu sigur, insa Vlad Craioveanu si Tananana au picat intr-o cursa de rahat a doamnei Paun. Daca ai intrat vreodata in contact cu un “sarpe” din asta venit din administratie incepi sa recunosti pe altii ca el. Discursul lor are acelasi tipic. Esti plimbat cu gratie pe unde vor ei sa te duca, ti se mai arunca un “stiati ca” oferind informatii din primarie pentru a devia de la subiect si tot asa. M-am umplut de draci ascultand cum o duduie ca asta primeste spatiu pe radio si nu orice fel de radio pentru a-si sustine cauza.

Aveti mai jos un link spre scrisoarea unei alte victime a doamnei Paun. Victima, peste mare si cu greutate, caracterul duduii, acelasi, adica infect.

http://nottara.ro/blog/2016/01/11/scrisoare-deschisa-catre-mihaela-paun-directorul-arcub/#comment-275

Adunand toate datele acestea, mergi de semneaza petitia facuta de doamna online impotriva reorganizarii ARCUB! Doar pentru ca zice ea ca este pusa in pericol candidatura Bucurestiului la titlul de Capitala Culturala Europeana in 2021, nu inseamna ca este asa.  Adica vor plange aia din comisie ca nu mai vorbesc cu Mihaela Paun :). Cool! mai zicea unul ca nu putem trai fara el si, ce sa vezi, l-au impuscat baietii la Targoviste.

De ce nu ma pot duce la Primarie cu propuneri? Bine, pot, dar pot sa fac ceva fara ARCUB? Nu pot. Mihaela Paun este intotdeauna la masa de discutii atunci cand vine vorba despre cheltuirea banului public pentru evenimente, iar implicarea ei nu se rezuma la discutii. Nici macar nu vorbim de o simpla concurenta neloiala, ci de un monopol grosolan instituit de minunata doamna.

Ca fapt divers, am incercat sa fac evenimente cu Primaria Sibiu pe cand era Iohannis primar si am si reusit. A fost cel mai rapid proces prin care am trecut. Fara ARCUBI, fara Pauni, totul clar si simplu. Apropo de asta, Mihaela Paun se lauda de dimineata ca mai vor si atle orase sa-si organizeze o structura de genul ARCUB :))))). Pai cand vezi ca merge sa furi asa si nu zice nimeni nimic, normal ca vrei sa preiei modelul de succes, nu? Uite asa avem o initiativa de a introduce conceptul de structura golaneasca care poate fi luata in franciza.

In concluzie, intr-un limbaj total neadecvat nivelului de cultura la care se afla distinsa doamna, Mihaela Paun sucks donkey balls!

Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook