Captain America: Civil War, cam misto

In sfarsit se intampla lucruri si in povestea asta a celor de la Marvel! Aleluia!

De la inceput spun ca nu prea il mai suport pe Captain America. Ma enerveaza la culme cu dintii lui perfecti in care iti vine in permanenta sa-l pocnesti, asa cum bine zice Tony Stark. Aaaa si il cheama Captain America! Americaaaaaaa! Fucking hate them! Astea sunt si motivele pentru care am ales #teamIronMan din start fara a mai sta sa ma gandesc la faptul ca in mod normal trebuie sa existe un twist. Da, dar ce twist! Nu ala din Batman vs Superman, ala era previzibil.

Aseara am vazut Captain America: Civil War si, desi am o durere de ceafa de la statul in primul rand la IMAX, mi-a placut filmul si m-a prins si povestea. Nu ma plang pentru loc, sa fie clar! Serios!

Asa, daca mergeti la film incepand de maine cand …e filmul, o sa auziti si limba romana, o sa vedeti si un Logan si pe Sebastian Stan vorbind in limba in care a urlat mama lui cand l-a facut. Romana cred. Limba. Ma-sa nu stiu, stai sa ma uit pe IMDB. Cica da, din Constanta. In fine, limba romana si nu alta scarnavie de limba inventata data drept graiul nostru asta de-l chinuim zilnic.

Apare un personaj nou, Black Panther jucat de Chadwick Boseman. Daca tot am imdb.com deschis vad ca tipul l-a jucat pe James Brown in “Get on Up”. Oameni buni si credinciosi, Black Panther este mega blana! Adica e smecher, ca blana nu are. Mi se pare unul dintre cei mai reusiti si subapreciati eroi din gasca asta. Bine, in film are partea de scenele lui de lupta parte in parte cu “baietii grei” fara sa se faca de ras. Foarte tare, cum ziceam!

black panther

 

Apar si Spider Man si Ant Man si Marisa Tomei. Marisa Tomei inca e misto si chestia asta nu-i scapa lui Stark. Cum adica ce s-a intamplat cu Pepper a lui? Nu stiu, uitati-va la film!

Concluziile sunt ca Sebastian Stan va ajunge mare, ca de Black Panther o sa mai auzim, ca Scarlett Johansson arata tot mai bine in costumul de piele, dar mai ales ca Vision si Captain America sunt cele mai gay personaje Marvel pe care le-am vazut pana acum. Parerea mea. Capitanu’ merita sa si-o ia pe coaja masiv pentru o chestie nasoala tare pe care o veti afla in film si totusi o arde inocent de parca nu s-a intamplat nimic si tot insista sa nu pateasca prietenul lui, Bucky, ceva. Vision…da, cel mai puternic dintre toti dar si cel mai sentimental. Gay amandoi. Nu ca ar fi ceva rau.

Poate fi o coincidenta nefericita, dar de ce Capitanul America, subliniez AMERICA, are un prieten de culoare, adica negru, care are un costum de pasare si care il urmeaza orbeste peste tot? Hmm! Sa ramana coincidenta, dar nu zic cu o convingere mare. A, ii zice Falcon! :)))) Mda.

Acum ca am dat in comunitatea gay si in negri ma opresc. As mai zice ceva despre femei, dar ele se descurca misto in film. Nu ca ar fi ceva rau :).

In fine, inca un film misto adus de Forum Film Romania. Sa tot vina!

Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook