33 and spooning

Sunt cel mai prost multumitor pentru urarile care mi se fac. Pateam chestia asta si in copilarie si de obicei se termina cu una peste ceafa. Prieteneste. Am mereu nevoie de ultima replica, iar aia trebuie sa fie cumva, nu asa simpla. Pe scurt, fac pe desteptul si nu imi iese de fiecare data. Pe masura ce m-am transformat in ditamai animalul scatoalcele s-au transformat in priviri nelamurite adresate comediantului adormit din creierul meu.

Azi fac 33, “varsta lui Cristi” cum ii zic eu la misto in alta incercare de a da o gluma isteata. Ha ha!

Multi ani as zice eu, prea putini ar zice altii. Probabil ca situatia este pe undeva pe la mijloc, asa ca stau linistit. Fara crize de varsta nu stiu de care, fara amintiri si alte dracarii din astea.

Asa, voiam sa multumesc oamenilor care nu au ignorat notificarea Facebook cu ziua asta a mea. Bai, va multumesc frumos de tot! Daca as putea as bea cate o bere cu fiecare in parte si as sta la vorbe. Poate chiar vom face asta vreodata daca aveti varsta legala.

Nu ma pot abtine de la istetismele mele, asa ca va las si va multumesc din nou cu ultima descoperire muzicala facuta dimineata in masina. Dupa ce ca Vama nu mai e ce-a fost, iata ca si Skrillex a luat-o pe un camp.

Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook