Ambasada Rusiei doneaza pentru Cumintenia Pamantului si ne arata din nou calea cea dreapta, sau stanga…sau centru stanga :P

Pentru ca marele URSS nu doarme nici vara nici iarna, astia mari nu au odihna si vegheaza mereu la aparitia unui cacat in care ei nu s-au infipt, Cumintenia Pamantului primeste un branci spre meleagurile romanesti din partea “tatucai”.

Un branci cu stil, asa cum numai rusii stiu sa dea, elegant, fara sa lase vanatai ca sa te intrebe nebunu’/nebuna de unde le ai. Spre succes, evident.

S-au intors ei, s-au invartit si au zis ca e cazul sa ne ajute. Ce le-a atras atentia a fost grozavia aia facuta de Papaya. Apropo, daca ma convinge cineva de faptul ca Papaya a facut treaba aia moca, are o lada de bere de la mine. Doar nu credeati pe bune ca astia sperau sa dam 6 milioane de euro :))))))))))))).

Asa, ma, cum ziceam! Au deschis rusii teveu’, au vazut aluzia “fina” din spotul de care acum se dezice toata lumea ( adica aia care conteaza – Ministerul Culturii ) la raul facut bunicilor si strabunicilor nostri de catre armata eliberatoare si s-a incins sacul cu ironie in ei.

Nu au scris “muie Romania” pe pagina lui Iohannis, nu au aruncat cu cacat in cladirea Guvernului. Poate ca ar fi trebuit sa faca asta cu cladirea Parlamentului. In fine, nu au aruncat cu mascari si alte manifestari si au zis ca trebuie sa ne puna putin la locul nostru.

Ce a iesit, vorba aia, puteti uita incepand de ieri, 26 septembrie :)

Si daca nu v-a intrat la cap, o sa va intre! Intre timp, na d-aici 100 de euro, da-te-n spanac de saracie de tara, sa nu zici ca suntem bulangii!

Totusi, “Romania trebuie sa-si recupereze valorile”. Pai, gospodin Cacatinlocdecreierovici, daca nu te referi la a aduce inapoi mortii inseamna ca faci o aluzie la altceva. Pai se pare ca va mananca tezaurul ala ceva loc, nu? S-a scumpit gazul si nu mai renteaza sa il tineti la voi? Eu spun ca se cere acasa langa ce ne-ai dat inapoi asa la misto. Pai mi-am luat apartament si am si boxa, una mare, incapatoare. Il tin eu gratis.

Ba, radem, glumim, dar in situatia noastra daca te prinde ursul in padure si iti recomanda sa-l pupi in cur ca sa nu te manance, o faci. Sau nu, iar atunci trebuie sa te bazezi pe ouale tale si te rogi la Bunutu’ sa vina gasca aia care tot iti promite ca iti pazeste spatele. Pff!

Ce sa zic, judecati si voi cum dracu se poate judeca asta! Ne arata din nou ca Rusia este de cacat. Bine…si Rusia.

In rest, hai sa ne plangem mortii in liniste, macar ei merita.

Ramas bun, Gyuri Pascu, ramas bun, maestre Papaiani!

 

Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook