Cel mai ciudat video dedicat sustinerii lui Hillary Clinton, unul dintre ele

Unul dintre cele mai importate subiecte de dezbatere intre cei doi razboinici ai dezastrului american este legat de atitudinea marelui macho, Trump ( implicit a alegatorilor sai ) cu privire la locul femeii :). Ma amuza cand spun asta eu, venit din familie de moldoveni 75%. Din asta am ramas totusi doar cu pasiunea pentru femei, nu si cu indicatiile despre unde este locul lor ( daca ma gandesc un pic, nici tata nu facea asta ).

In fine, am dat peste cel mai bizar material video dedicat sustinerii lui Hillary Clinton. Stim bine ca Trump e un badaran, stim ca duduia e un pic sarita de pe fix, insa dupa ce am vazut spotul m-am simtit un pic ca dupa “Gone Girl”.

La ei ca la ei, insa la noi in frumoasa tara urlatul dupa gagici se practica inca din scoala. Nu stii, esti un fraier. O strigi, o complimentezi ( fa, ce tate misto ai; mama, mama ce cur misto etc. ) sau abordezi varianta din video incercand sa o arzi fermecator spunand lucruri frumoase femeilor pe strada.

Ba, chiar am stat si m-am gandit un pic! Tu, hipstere sau manelare cocalar care te crezi mare fermecator, cand te duci si-i soptesti ( ca sa nu fii in prima categorie de marlani care urla ) “zambeste”, de ce o faci? Te indispune moaca ei, iti ia banii din buzunar lipsa zambetului, wtf? Poate ca femeii i s-a pus poprire pe conturi si nu stie cum dracu sa scoata camasa, poate ca l-a prins pe prost cu alta, poate ca pur si simplu i-au intrat chilotii in cur si, sincer, nu poti sa spui ca poti zambi mai ales dupa ultima chestie. Apoi, esti sigur ca nu are moaca aia schimonosita pentru ca te vede pe tine? Sau poate-ti pute gura.

Treaba e ca la un moment dat te musca de ureche si nu-ti va mai arde de dat sfaturi despre stari de spirit sau expresii faciale.

Well, gata cu doza de feminism pe anul asta, sa asteptam toti cu mare curiozitate sfarsitul telenovelei americane.

 

Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook