Societatea de autoconsum cu mame, maturi si curve (18+)

‘Nea Vosganian s-a luat zilele astea la tranta cu logica finantelor si a mai gasit un loc unde se pare ca bietul stat roman pierde bani. Ignorand cu desavarsire faptul ca nu ai cum sa pierzi niste bani pe care nu ii ai, cum nu e cazul miliardelor care s-ar aduna daca am recupera prejudiciile aduse de “baietii destepti”, Vosganianul a luat-o pe partia fanteziei cu autoconsumul.

Daca o privesti asa cum o priveste musiu, e tragedie. Aia cu oul e de gradinita, boss! Nu te-ai dus cum trebuie.

Vezi ca romanul e parsiv si obisnuieste din cand in cand sa dea si cu matura prin casa. Imagineaza-ti in preajma sarbatorilor daca toate firmele de curatenie ar avea treaba in toate gospodariile din tara cati bani ar veni la buget! Pfoaaa! Cacalau bani!

Mai mult, parsivele astea de mame isi iau cate doi ani concediu de crestere a copilului si fac curul mare pe banii statului in loc sa mearga dracu la munca si sa angajeze o bona. Double strike! Merg la munca si produc bani ca sa plateasca din ei, angajeaza o bona care produce bani si plateste impozite. Mamele chiar sunt naspa. Ce mai conteaza ca obtii generatii de copii instabili emotional. Plm, e vorba despre banii care se strang la stat. Nici pe Dragnea nu l-a iubit ma-sa si acum ne fute noua viata, dar aia e. Traim in prezent.

O minte Vosganiana ar putea lua apararea fetelor muncitoare de la mine de pe strada. Pai cum sa te duci seara la nevasta, prietena, sot, prieten ( ca sa fim corecti ) si sa faci sex moca? Singura fractura de logica de aici e ca nu e legal sa mergi la curve. Inca… Ce zici ‘nea Vosganiene, legalizam si noi prostitutia? Sau voua fetele alea va dau factura deja? La ce trafic e la vecinele mele iti garantez eu ca aveti ce sa mai furati 100 de ani de acum incolo si sa mai ramana sa ne faceti si nou autostrazi, vreo 20. Romanu’ sarac sau bogat da la buci pe bani, ‘nea Vosganian.

Am de schimbat diseara trei becuri la baie, ca sunt smecher si am patru. Nu se mai poate sa nu am lumina deasupra tronului mai ales acum ca imi revin inca dupa toxinfectia alimentara. Apropo, multumesc din nou Restaurantului Vlad Tepes din Targoviste! Aproape am terminat Super Mario pe telefon. Revenind, ce fac eu cu becurile alea, ca nu pot sa ma cac in penumbra? Chem pe cineva, exista firma de pus becul in baie? Sa nu fur statul zic.

Galusca de rumegat sau nu, ne-am distrat. Pacat, ca distractia asta e pe banii si nervii nostri. In rest, sa ne auzim de bine daca mai ramane cineva prin tara asta!

Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook