In sfarsit “Thor: Ragnarok”, in sfarsit!

In sfarsit un film in care zeul e zeu, frate! In sfarsit! Un film cu oua mari cat casa, cu un “Immigrant Song” de la Led Zeppelin pus cum trebuie si unde trebuie.

Dincolo de glumele cu ciocane, ca n-ai cum sa scapi de ele, in sfarsit Thor nu mai e doar ala dupa care mor femeile pe scaunele salii de cinematograf! Este despre devenire, atat cat poate americanu’ sa faca, dar mai mult decat ma asteptam.

Taika Waititi aduce cu el ce ma asteptam, scene in care mi-a iesit Pepsi pe nas de la ras. Daca nu-l stiti pe om nu va simtiti prost ca nu aveti de ce. Este tipul care a facut “What we do in the shadows”. Pe asta daca nu l-ati vazut trebuie sa va simtiti prost. Adica sa simtiti ca stati mai prost la capitolul umor.

Inutil sa mai zic ceva in afara de faptul ca are de toate. In sfarsit! Fuga la cinema ca nu-i de ratat!

P.S. – tot oamenii de la Forum Film Romania aduc si cel mai nou film din seria Star Wars asa ca nu strica sa aruncati un ochi pe Cineforum.ro

Facebooktwittergoogle_plus

Written by Dan Olaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook